Contact Sitemap FAQ

over ons

Adviesburo Mooyman is een jonge onderneming waar kwaliteit en service gewaarborgd zijn door klein te blijven. Wij zijn in 2007 opgestart als éénmanszaak. Sindsdien werkt Adviesburo Mooyman samen met gerenommeerde landelijk opererende partners zoals Woningkeur en Keemink Vastgoed.

Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van energiebesparing, maatwerkadvies, energielabels, drinkwaterbeheer, legionella preventie, bouwkundige keuringen en woningverbetering.

Meer Met Minder Aanbieder


Adviesburo Mooyman is Meer Met Minder (MMM) aanbieder. Dat houd in dat wij gecertificeerd zijn om subsidies voor u aan te vragen.


algemeen


In samenwerking met onze deskundige partners realiseert Adviesburo Mooyman energiebesparing, maatwerkadviezen, energielabeling en CO2 reducties voor particulieren, makelaars, vereniging van eigenaren, bedrijven, (semi) overheid, vastgoedinvesteerders en woningcorporaties.

Projectmatige klanten bedienen wij door het detacheren van onze medewerkers of plaatsen van aangesloten freelancers. Elk met hun eigen specialisme.

Door onze ervaring in de werktuigbouwkundige sector, de bouwsector en de (tuinbouw)installatiebranche, beschikken wij over voldoende kennis om de meeste problemen voor u op te kunnen lossen op het gebied van energie, vastgoed, onderhoud en milieu.

werkgebied


Wij zijn werkzaam in heel Nederland maar concentreren ons op de regio’s Rijnmond, Haaglanden en aangrensende regio's, Noord West Brabant, Utrecht en Noord Zeeland. Mede dankzij het landelijk netwerk is er gegarandeerd voldoende capaciteit en kunnen we snel inspringen op de meest uiteenlopende situaties.


onze missie:


Onze missie is om direct en indirect bij te dragen aan het verbeteren van het milieu.
Directe bijdrage: door milieubewust te ondernemen proberen wij ook een voorbeeld te stellen voor andere bedrijven.
Indirecte bijdrage: onze klanten adviseren hoe ze een milieubewuste en comfortabele woon/werk omgeving kunnen creëren. Wij willen onze klanten bewust maken van het feit dat milieubewust leven en ondernemen geen geld kost maar juist geld op kan leveren. Wij vertellen u graag hoe u dat het beste en met het meeste rendement kunt doen.partners:


Adviesburo Mooyman is aangesloten bij 4 overkoepelende organisaties en , namelijk;
Keemink Vastgoed, Woningkeur Groep, BDR Bouwadvies te Meppel, het EBC (Energie Besparings Centrum Nederland) te Amsterdam.
Daarnaast werken we nauw samen met diverse zelfstandige EPA- en bouwtechnische adviseurs verspreidt over heel Nederland.

Voordelen van het partnerschap/franchise:
-Gewaarborgde klachten en garantie regeling.
-Grote capaciteit aan adviseurs en een landelijke dekking.
-Overkoepelend gecertificeerd volgens de BRL 9500 richtlijn.
-Overkoepelend gecertificeerd als Meer Met Minder aanbieder.
-U bent verzekerd van gecertificeerde EPA adviseurs (volgens ISSO publicatie (82.1 en 82.2) die door de certificerende instanties SKW en KIWA gecontroleerd worden.
-Onze adviseurs krijgen naast de verplichte EPA cursus een unieke praktijkopleiding, bijgestaan door ervaren senior EPA adviseurs.

Keemink-Vastgoedmaatwerkadvies-energielabel mooyman

klik op het logo van KBI om te zien dat Keemink, Woningkeur, EBC(Amsterdam) en BDR(Meppel) geregistreerd zijn als gecertificeerd bedrijf.

maatwerkadvies mooyman


milieubewust ondernemen


Adviesburo Mooyman promoot milieubewust ondernemen. Wij doen het volgende om het milieu te besparen:

-Wij gebruiken een Efax nummer. Dat wil zeggen dat alle faxen via email binnen  komen en dat we daarom geen papier, inkt of toner verbruiken.
-Wij gebruiken zo veel mogelijk papier en karton voorzien van het FSC keurmerk.
-Onze website wordt beheerd door een bedrijf dat CO-2 neutrale computercentrales  gebruikt. Op bovenstaande foto zie je één van de waterkracht centrales met vistrap  zodat de vissen ongeschonden de waterkrachtcentrale kunnen passeren. Klik op  onderstaand logo voor meer informatie over CO-2 neutrale centrales.
-Onze auto’s worden indien mogelijk voorzien van roetfilters, daarnaast zijn wij de  toepasbaarheid van alternatieve brandstoffen aan het onderzoeken.

Wilt u ook milieubewust ondernemen klik dan hier voor meer informatie.


waarom Adviesburo Mooyman?


-Wij staan voor kwaliteit en zijn zeer flexibel en servicegericht ingesteld.
-Uniek! Indien nodig doen wij tijdens een energielabelkeuring kosteloos een  endoscopisch spouwmuur onderzoek, zodat we altijd tot een realistisch en eerlijk  energielabel komen.
-Uniek! Mogelijkheid tot on-line inzage en uitprinten van het energielabel of EPA  rapport incl. gegevens en foto’s van de woning door middel van het online database  systeem.
-Adviesburo Mooyman hanteert eerlijke marktconforme prijzen. Wij vinden dat  energiebesparingsadvies en vastgoedkeuringen ook betaalbaar moeten zijn.
-Wij zijn werkzaam en woonachtig in de regio’s en kunnen daarom op zeer korte  termijn opdrachten inplannen en uitvoeren.
-Het is mogelijk ’s avonds en in het weekend afspraken te maken en in te plannen.


Voor vragen of een vrijblijvende offerte kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen. Wij staan voor u klaar.


Wilt u meer info over duurzame energie klik dan http://duurzame-energie.startpagina.nl voor meer informatie.