Contact Sitemap FAQ

energieonderzoek / milieukeuring

Adviesburo Mooyman kent 2 soorten milieukeuringen namelijk;

  • milieu-/energieonderzoek met betrekking tot energiebesparen en milieubewust ondernemen. Ook wel energiescan genoemd.
  • milieu-/energieonderzoek ten behoeve van een milieuvergunning.

    Met beide komt u in aanmerking voor diverse energie subsidies.

    Voor een EPA-U Maatwerkadvies voor bedrijven klik hier.


milieubewust ondernemen


Om meer inzicht te krijgen in de energetische kwaliteit van uw bedrijf/instelling kan Adviesburo Mooyman een energieonderzoek/energiescan instellen.
U krijgt een overzicht welke energiebesparende maatregelen er getroffen kunnen worden om het energieverbruik terug te dringen en u kunt zo kosten besparen op uw energierekening.


milieuvergunning


Bedrijven die meer dan 50.000 kWh of 25.000 m3 aardgas per jaar verbruiken hebben over het algemeen een milieuvergunning nodig.
Om een milieuvergunning te krijgen is in veel gevallen een energieonderzoek met rapportage nodig. Adviesburo Mooyman voert ook dergelijke energieonderzoeken uit.


subsidies


Voor het uitvoeren van een energie- en milieuonderzoek is een subsidie beschikbaar via de regeling Energie-Investerings-Aftrek (EIA). Deze EIA is een fiscale regeling waarmee bedrijven een premie kunnen ontvangen voor een energieadvies en voor het uitvoeren van de energiebesparende maatregelen uit zon advies.
Klik hier voor uitgebreide informatie over subsidies.


Voor vragen of een vrijblijvende offerte kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen.


Adviesburo Mooyman:


Adviesburo Mooyman promoot milieubewust ondernemen. Wij doen het volgende om het milieu te besparen:

-Wij gebruiken een Efax nummer. Dat wil zeggen dat alle faxen via email binnen  komen en dat we daarom geen papier, inkt of toner verbruiken.
-Wij gebruiken zo veel mogelijk papier en karton voorzien van het FSC keurmerk.
-Onze website wordt beheerd door een bedrijf dat CO-2 neutrale computercentrales  gebruikt. Op bovenstaande foto zie je één van de waterkracht centrales met vistrap  zodat de vissen ongeschonden de waterkrachtcentrale kunnen passeren. Klik op  onderstaand logo voor meer informatie over CO-2 neutrale centrales.
-Onze auto’s worden indien mogelijk voorzien van roetfilters, daarnaast zijn wij de  toepasbaarheid van alternatieve brandstoffen aan het onderzoeken.

contact  l   energielabel  l   maatwerkadvies  l   energieonderzoek  l   maatwerk EPA-U bedrijven  l   bouwtechnische keurnigen  l   faq