• Contact
 • Sitemap
 • FAQ
 • particulier

  Adviesburo Mooyman is goed ingesteld op de particulieren markt. Door onze kleinschaligheid kunnen wij een persoonlijk en direct contact met onze klanten onderhouden. Een ander voordeel is dat we de kwaliteit hoog kunnen houden en de prijzen laag.

  Adviesburo mooyman levert diverse gecertificeerde en gecontroleerde adviesproducten, keuringen en inspecties.
  Daarnaast kunnen wij een uniek online database systeem voor energielabels en EPA Maatwerkadvies aanbieden. Dit is niet alleen aantrekkelijk voor woningcorporaties maar straks ook voor particulieren.
  Over niet al te lange tijd zal er een module beschikbaar zijn voor particulieren. Hiermee kan men on-line de eigen woninggegevens, het energielabel of het EPA Maatwerkrapport inzien en uitprinten.


  energiebesparingadviezen:


  Bij een energiebesparingadvies beoordeelt Adviesburo Mooyman de energieprestatie van woning of gebouw en adviseert hoe deze zuiniger, comfortabeler en gezonder kan worden. Wij leveren hiervoor verschillende producten zoals Energielables, EPA Maatwerk en TOB-adviezen. Deze producten zijn er voor zowel de woningbouw(W) als het bedrijfsleven(Utiliteit).


  bouwtechnische keuringen en inspecties:


  Heeft u interesse in één van onderstaande vastgoedkeuringen dan willen wij u graag daarover adviseren en de keuring of inspectie tot in detail voor u uitvoeren.

  - Bouwkundige keuringen.
  - Technische inspecties zoals Thermografie, spouwmuur en gevelinspectie.
  - (ver-)bouwplannen en bouwvergunningen.

  woningverbetering:


  Last van vochtplekken, steeds terugkerende schimmelplekken of vocht in de kruipruimte of heeft u snel last van irritaties aan ogen of luchtwegen. Het oplossen van de problematiek zorgt veelal direct voor een betering van de leefomgeving en uw wooncomfort. Adviesburo Mooyman lokaliseerd de oorzaak en geeft u advies hoe het probleem opgelost kan worden.