Contact Sitemap FAQ

subsidies & financiering

subsidies


De overheid en de lokale overheden zijn continue bezig met het opstellen van subsidie en belastingvoordeel ten behoeve van energiebesparendemaatregelen.
Per provovincie en ook nog eens per gemeente zijn er verschillende subsidies te halen. Het is dus zaak u goed te laten informeren bij de overheid, provincies en de gemeentes. Adviesburo Mooyman kan deze zorg voor u uit handen nemen zodat u zeker weet dat u van alle subsidies op de hoogte bent.
Vraag ons om GRATIS vrijblijvend telefonisch / email advies.
Bel of mail ons hier: contact. Wij helpen u graag verder of u kijkt snel even op Energiesubsidiewijzer.nl maar deze site is niet altijd up to date. U kunt beter even bellen of mailen.

Bedrijven kunnen hier informatie vinden EPA-U Maatwerkadvies, EIA en subsidies


Hieronder staan de meest voorkomende subsidies:Op deze pagina zullen de laaste ontwikkelingen betreffende subsidies bijgehouden worden. Bezoek dus regelmatig onze site.

financiering


Omdat sommige energiebesparende investeringen best prijzig zijn bestaat er de mogelijkheid om een voordelige hypotheek af te sluiten. De klimaathypotheek van de Rabobank is één van de voorbeelden hiervan.

In sommige situaties kan het voorkomen dat ondanks dat er geld geleend is de totale maandlasten toch omlaag gaan. Dit is mogelijk omdat de energiekostenbesparing de kosten van de lening kunnen dragen.

Adviesburo Mooyman rekent graag voor u uit hoe hoog of laag uw maandlasten worden na het toepassen van energiebesparendemaatregelen in combinatie met een hypotheek of lening. Het EPA Maatwerkadvies past het beste bij dit verhaal en wordt door de vele financiele instellingen verplicht gesteld.