Contact Sitemap FAQ
Top document

verhuurders, vastgoedeigenaren, vastgoedbeleggers

Huurpuntentelling WWS en liberaliseringsadvies


Adviesburo Mooyman ontwikkelend en verduurzaamd woningen, appartementen en panden met als doel het investeringsrendement te verhogen en veilig te stellen. Dit doen we zowel voor onze vastgoedklanten als voor onze eigen panden daar wij ook investeren in vastgoed met www.properti.nl .
Doormiddel van een huurpuntentelling volgens het Woning waardeingsstelsel (WWS) in combinatie met een EPA Maatwerkadvies kunnen wij voorspellen (met garantie) wat de maximaal haalbare verhuurprijs is van een object.

Het doel is om de woning geliberaliseerd (in de vrije huursector) te krijgen. Wij kunnen woningen met slechts 70m2 verhuurbaar oppervlak al geliberaliseerd krijgen met onze adviezen. Dit bereiken wij door ervoor te zorgen dat het Energielabel, wat gekoppeld is aan de huurpuntentelling, op het niveau van Energielabel B of A komt. Label B is relatief makkelijk te bereiken en geeft 28 huurpunten.
Wordt dit hogere label gecombineerd met een luxere afwerking in de woning dan zijn de meeste woningen geliberaliseerd.

Het is de extra investering meer dan waard omdat u bij een geliberaliseerde woning u zelf de verhuurprijs mag bepalen zonder dat de Huurcommissie daar invloed op uit kan oefenen. Is liberaliseren niet mogelijk dan bent u met ons advies toch gegarandeerd dat er een aanzienlijke huurprijs verhoging gerealiseerd kan worden.

Een mooie bijkomstigheid is dat de woning duurzaam is geworden (lagere energiekosten voor de huurder), het comfort is verbeterd en de woning in waarde is gestegen.

Er is veel te vertellen over het liberaliseren van huurwoningen dus schroom niet om contact met ons op te nemen voor een gratis advies gesprekje.

diensten


Adviesburo Mooyman leverd met succes verschillende diensten voor de vastgoedbezitter. Naast energieadviezen bieden wij ook vastgoedkeuringen, inspecties en onderhoudsmanagement aan. Heeft u interesse dan willen wij u graag adviseren en de keuring of inspectie tot in detail voor u uitvoeren.


Via één van onze partners bieden wij ook Onderhoud- en Managementadvies aan.


Voor vragen of een vrijblijvende offerte kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen. Wij staan voor u klaar.


contact  l   energielabel  l   epa advies  l   bouwkundige-  l   bouwtechnische keurnigen  l   faq